Proefpakket Grappa Proefpakket Grappa Proefpakket Grappa Proefpakket Grappa Proefpakket Grappa
Proefpakket Grappa Proefpakket Grappa Proefpakket Grappa Proefpakket Grappa Proefpakket Grappa
Proefpakket Grappa
Grappa | Proefpakket | Cadeau | 4x700ml | 40% vol | Le Marche

Verzendkosten

€ 15,80

Standaard levertijd

eerstvolgende zending naar NL

€ 120,00 *
€ 84,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
'Een geweldig cadeau in kwaliteit en uiterlijk!'
Deze vier flessen grappa in cadeauverpakking zijn niet alleen een lust voor het oog maar zijn ook nog eens van hoge kwaliteit door hun 18 maanden rijping op barrique of houten vaten. De 4 flessen van 700ml verspreiden door hun rijping op Amerikaans eiken, Amandelhout, Kersenhout en Limousinhout een weelderige geur, omhullend en met een grote persoonlijkheid.

Amerikaans eiken
Van een mooie erg warme mahonie kleur. Het combineert de tonen van hout, vanille en rozijnen, die afkomstig zijn van de langzame rijping in Amerikaanse eikenhouten vaten, met de beslissende aroma's van kreupelhout en rozijnen. De maanden van rijping geven rondheid aan de smaak. Rijk aan aromatische complexiteit, zeer zacht in de mond met aanvankelijke hints van karamel die evolueren naar de smaak van vin santo, met omhullende slottonen. De olfactorische persistentie van de fruitige accenten is langdurig en bevredigend.

Amandelhout
Goud van kleur en zeer warm. Het combineert de tonen van amandelhout, afkomstig van de langzame rijping in barrique, met de aroma's van herfstfruit en amaretto. De maanden van rijping geven rondheid aan de smaak. Rijk aan aromatische complexiteit, zeer zacht in de mond met hints die evolueren naar herfstfruit, met zoete eindtonen van amaretto.

Kersenhout
Strogeel van kleur en zeer warm. Het combineert de tonen van kersenhout, die afkomstig zijn van de langzame veroudering in barrique, met de sterke aroma's van kreupelhout en rijpe kersen. De maanden van rijping geven rondheid aan de smaak. Rijk aan aromatische complexiteit, zeer zacht in de mond met hints die evolueren naar rood fruit in alcohol, met kruidige eindtonen.

Limousinhout
Een grappa met een prachtige erg warme amberkleur. Het combineert de tonen van hout en vanille, die afkomstig zijn van de langzame rijping in Limousin eiken vaten, met de beslissende aroma's van kreupelhout en rijpe kers. De maanden van rijping geven rondheid aan de smaak. Rijk aan aromatische complexiteit, zeer zacht in de mond met aanvankelijke hints van karamel die evolueren naar rood fruit in alcohol, met kruidige eindtonen.
    
info over levering en levertijden klik hier
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies