Italiaans Kookboek Buongusto
Italiaans kookboek Buongusto
Hardcover kookboek met meer dan 30 streekgerechten uit Le Marche van de Italiaanse kok Antonietta - van Antipasti, Pasta’s, hoofd- en bijgerechten tot Dolci - Nederlands geschreven - ruim 100 pagina's

Verzendkosten

€ 4,50

Standaard levertijd

3 (werk)dagen

€ 26,50 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
De Italiaanse Antonietta kookt vaak voor de gasten van Bed and Breakfast La Vecchia Scuola in de regio Le Marche (de Marken). Telkens weet ze een ander gerecht op tafel te zetten. En wanneer Antonietta kookt, smaakt het nét even beter. In dit kookboek laat Antonietta de oneindige mogelijkheden van de Marchigiaanse keuken zien. 
Antonietta: “in dit boek staat een klein beetje van mij - en veel van de gerechten die ik van mamma heb geleerd. De gerechten doen mij herinneren aan toen ik nog jong was. Met dit kookboek vertel ik je ook over de verhalen uit mijn leven. Samen gaan we de Marchigiaanse keuken ontdekken en ons onderdompelen in het Italiaanse leven.”
De Marchigiaanse keuken stond vroeger vooral in het teken van de armoede. Tegenwoordig staat deze keuken steeds meer in het teken van duurzaamheid en het gebruik van pure en seizoensgebonden producten. Met dit kookboek hopen wij - Jurgen en Gonnie van La Vecchia Scuola - een bijdrage te kunnen leveren aan de bekendheid aan de streekgerechten uit Le Marche. Veel lokale- en seizoensgebonden gerechten vind je in dit kookboek terug. 
De Marchigiaanse keuken heeft enkele producten die je niet in Nederland vindt. In dat geval wordt er een alternatief gegeven. 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.